Zařízení & příslušenství
Manisan Kulit Jeruk
Příprava 10min.
Celkový 36hod. 10min.
1 porsi
Suroviny
-
kulit jeruk iris-iris (0.5 cm)340 g
-
air untuk mengisi hingga batas 2 liter (sekitar 3400 g, dibagi)
-
gula255 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Sodík
8 mg
Protein
3 g
Kalorie
4824 kJ /
1153 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
21 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
298 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mengolah Ampas Makanan
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Bawang Putih Dalam Minyak
15min.
Pasta Jahe
15min.
Dark Brown Sugar
Žádné hodnocení
Krimer Kopi Vanila
Žádné hodnocení
Mentega Tawar
Žádné hodnocení
Bumbu Gurih
Žádné hodnocení
Susu Kental Manis
50min.
Pasta Olesan Anti Lengket
5min.
Bubuk Kari Madras
Žádné hodnocení
Bumbu Lemon Pepper
Žádné hodnocení
Premix Kue dengan Mentega Putih
5min.
Baking Powder Bebas Gluten
5min.