Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 340 g kulit jeruk, iris-iris (0.5 cm)
- air, untuk mengisi hingga batas 2 liter (sekitar 3400 g, dibagi)
- 255 g gula
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 4824 kJ / 1153 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 298 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 21 g
- Sodík
- 8 mg