Manisan Kulit Jeruk

Manisan Kulit Jeruk

4.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 36hod. 10min.
1 porsi

Suroviny

  • kulit jeruk iris-iris (0.5 cm)
    340 g
  • air untuk mengisi hingga batas 2 liter (sekitar 3400 g, dibagi)
  • gula
    255 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 8 mg
Protein 3 g
Kalorie 4824 kJ / 1153 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 21 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 298 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše