Juharszirupos-pekándiós fagylalt

Juharszirupos-pekándiós fagylalt

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 26hod. 30min.
10 adag

Suroviny

Pekándiós grillázs
  • pekándió
    150 g
  • kristálycukor
    250 g
  • víz
    1070 g
  • vaj, sózatlan lehűtve, 1 darabban (kb. 6 x 4 x 1 cm)
    30 g
  • citromlé (lásd javaslatok)
    1 tk
  • ecet
    50 g
Juharszirupos fagylalt
  • vanília rúd és magok
    1
  • teljes tej
    40 g
  • tejszín, 35 % zsírtartalommal
    400 g
  • juharszirup
    180 g
  • glukóz
    30 g
  • tojássárga
    6
  • (opcionális)
    1 csipet

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 adag

Sodík 42.8 mg
Protein 3.7 g
Kalorie 1866 kJ / 446 kcal
Tuk 30.3 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 12.5 g
Sacharidy 43.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše