青柠柚子醋猪耳朵

青柠柚子醋猪耳朵

5.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份

Suroviny

  • 洋葱
    ½ 颗
  • 1300 克
  • 打结
    2 根
  • 2 片
  • 料酒
    50 克
  • 猪耳朵 切大块
    350 克
  • 冰水 冷却用
    适量
  • 柚子醋 根据个人口味调节
    2 - 3 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • 青柠 取皮刨丝,半颗挤出汁水
    1 颗
  • 辣椒粉
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 373.3 mg
Protein 17.4 g
Kalorie 728.3 kJ / 174.3 kcal
Tuk 9.8 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 3.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...