Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ 颗 洋葱
- 1300 克 水
- 2 根 葱 ,打结
- 2 片 姜
- 50 克 料酒
- 350 克 猪耳朵 ,切大块
- 适量 冰水 ,冷却用
- 2 - 3 汤匙 柚子醋 ,根据个人口味调节
- ¼ 茶匙 盐
- 1 颗 青柠 ,取皮刨丝,半颗挤出汁水
- 适量 辣椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 728.3 kJ / 174.3 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 373.3 mg