Bistikkage

Bistikkage

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod. 50min.
12 portioner

Suroviny

Fyld
  • vand
    130 g
  • gelatinepulver
    1 spsk
  • sødmælk
    500 g
  • sukker, hvid
    100 g
  • majsmel
    50 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    2 tsk
Dej
  • canola olie plus ekstra til smøring
    50 g
  • rasp
    2 spsk
  • ricotta glat og godt drænet
    130 g
  • sødmælk
    50 g
  • æg
    1
  • hvedemel
    300 g
  • bagepulver
    2 ½ tsk
  • salt
    ¼ tsk
  • sukker
    150 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • smør skåret i stykker
    100 g
  • aprikosmarmelade
    30 g
  • mandler, flager
    200 g
  • fløde, 35 %
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 450.1 mg
Protein 10.8 g
Kalorie 2156.8 kJ / 513.5 kcal
Tuk 30.6 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 11.1 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše