Zařízení & příslušenství
土豆丝培根煎饼(TM5)
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
质地结实的土豆 整颗或切小块,(4×4厘米),可以通过进料口1100 克
-
油15 克
-
培根丁 (见小贴士)150 克
-
澄清黄油60 克
-
盐1 茶匙
-
现磨黑胡椒粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
846.6 mg
Protein
10.4 g
Kalorie
2232.1 kJ /
533.5 kcal
Tuk
33.9 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
14.8 g
Sacharidy
49.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
多功能果蔬处理器 基础入门
62 recepty/-ů
Čína
Čína