Zařízení & příslušenství
瑞士卷
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
蛋糕体制作
-
鸡蛋(每颗约53-63克) (蛋液总量在250克以上)5 颗
-
色拉油60 克
-
牛奶60 克
-
低筋面粉 过筛80 克
-
柠檬汁1 - 2 滴
-
细砂糖60 克
-
玉米淀粉 过筛10 克
奶油内馅及制作
-
稀奶油250 克
-
细砂糖15 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
111.4 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
2484 kJ /
594.3 kcal
Tuk
43 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
13.4 g
Sacharidy
40.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年度热门食谱精选 2022
12 recepty/-ů
Čína
Čína