瑞士卷

瑞士卷

4.0 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

蛋糕体制作
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) (蛋液总量在250克以上)
    5 颗
  • 色拉油
    60 克
  • 牛奶
    60 克
  • 低筋面粉 过筛
    80 克
  • 柠檬汁
    1 - 2 滴
  • 细砂糖
    60 克
  • 玉米淀粉 过筛
    10 克
奶油内馅及制作
  • 稀奶油
    250 克
  • 细砂糖
    15 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 111.4 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 2484 kJ / 594.3 kcal
Tuk 43 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 13.4 g
Sacharidy 40.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...