Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitböden
- 220 g Weizenmehl, glatt
- 20 g Maisstärke
- 1 TL Backpulver von Dr. Oetker
- 6 Eier (Größe M)
- 240 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker von Dr. Oetker
- 1 Prise Salz
Frischkäse-Creme
- 350 g Frischkäse (Doppelrahm-Fettstufe), z. B. Philadelphia, natur
- 250 g Magertopfen
- 250 g Schlagobers, kalt
- 100 g Staubzucker
- 1 TL Vanillepaste von Dr. Oetker
- 2 Päckchen Sahnesteif (à 8 g) von Dr. Oetker
- 1 Msp. Lebensmittelfarbe, rot oder pink (z. B. Dr. Oetker Back- & Speisefarben)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1297 kJ / 310 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 213 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cranberry-Rosmarin-Limonade
5 min
Blüten-Beeren-Torte
1h 30min
Fliegenpilz- und Schweinchen-Glücksmuffins
2h 30 min
Schwarzwälder Kirschdessert
1h 40min
Kuchen mit Hase
1h 30min
Bienenkuchen mit Topping
1h 25min
Number Cake 10 Jahre Thermomix® Österreich
5h
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Schoko-Vanille-Schnitte
4h
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30min
Nutella-Schnitte
2h