Zařízení & příslušenství
米酒蛤蜊蒸丝瓜
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
丝瓜 去皮,切块250 克
-
蛤蜊 泡水吐沙300 克
-
葱 切段10 克
-
姜 切丝10 克
-
高汤50 克
-
米酒1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.26 g
Kalorie
291 kJ /
69 kcal
Tuk
0.66 g
Vláknina
0.49 g
Sacharidy
5.65 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína