Zařízení & příslušenství
小鱼干炒山苏
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
山苏 切段(约5厘米)300 克
-
树子1 汤匙
-
小鳀鱼干 用水沖洗,沥干50 克
-
盐¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10.905 g
Kalorie
638 kJ /
152 kcal
Tuk
3.681 g
Vláknina
0.033 g
Sacharidy
3.915 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína