Kompatibilní verze
Fettuccine gombával és napszárította paradicsommal
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g parmezán, darabokra vágva
- 20 levél bazsalikom, friss, csak a levelek
- 1200 g víz
- 1 tk zöldségleves alap (lásd javaslat)
- 350 g fettuccine
- 35 g extraszűz olívaolaj, plusz 1 evőkanál
- 2 fokhagyma gerezd
- 500 g fehér csiperkegomba, friss, negyedekre vágva
- ½ tk só
- 80 g paradicsom, napon szárított, darabokra vágva
- 120 g tejszín, 35 % zsírtartalommal
- Nutriční hodnoty
- na 1 adag
- Kalorie
- 2805.8 kJ / 668.1 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 31.6 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 694.6 mg