Rote Grutze (vörös gyümölcspuding)

Rote Grutze (vörös gyümölcspuding)

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
6 adag

Suroviny

  • fehér bor (lásd javaslatok)
    250 g
  • rum (volitelně)
    10 g
  • kukorica keményítő
    25 g
  • kristálycukor (lásd javaslatok)
    50 g
  • vegyes bogyós gyümölcs, friss
    600 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 adag

Sodík 12.3 mg
Protein 1.3 g
Kalorie 381.7 kJ / 90.8 kcal
Tuk 0.2 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše