Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 水
- 500 克 芋头 ,荔浦芋头切小块
- 180 克 淀粉 ,选红薯淀粉
- 50 克 胡萝卜 ,切块
- 50 克 新鲜香菇 ,切块
- 25 克 油
- 120 克 去壳生虾仁,去虾线 ,新鲜的
- 300 克 猪肉肉糜
- 25 克 料酒
- 15 克 生抽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 5 克 盐 ,根据个人口味调节
- 7 - 8 根 葱 ,切末
- 少许 油
- 500 克 水 ,蒸饺子用
- 1500 克 水 ,煮饺子用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1295.8 kJ / 310 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 546.2 mg