Zařízení & příslušenství
虾仁猪肉芋饺
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份
Suroviny
-
水500 克
-
芋头 荔浦芋头切小块500 克
-
淀粉 选红薯淀粉180 克
-
胡萝卜 切块50 克
-
新鲜香菇 切块50 克
-
油25 克
-
去壳生虾仁,去虾线 新鲜的120 克
-
猪肉肉糜300 克
-
料酒25 克
-
生抽15 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
盐 根据个人口味调节5 克
-
葱 切末7 - 8 根
-
油少许
-
水 蒸饺子用500 克
-
水 煮饺子用1500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
546.2 mg
Protein
13.9 g
Kalorie
1295.8 kJ /
310 kcal
Tuk
11.3 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
38 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
年味
10 recepty/-ů
Čína
Čína