Zařízení & příslušenství
香辣牛肉片
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
红薯粉条50 克
-
火锅底料 麻辣清油火锅底料100 克
-
蒜头3 瓣
-
姜2 片
-
花椒1 小撮
-
葱 切段2 根
-
豆瓣酱25 克
-
水800 克
-
糖1 - 2 小撮
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
牛肉 选用西冷切薄片200 克
-
金针菇50 克
-
莴笋 切薄片100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
4214.9 mg
Protein
27.7 g
Kalorie
2320 kJ /
555 kcal
Tuk
29.2 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
3.5 g
Sacharidy
33.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常牛肉料理
8 recepty/-ů
Čína
Čína