Zařízení & příslušenství
西葫芦丝鸡蛋饼(TM5)
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
西葫芦 切段,可以横向放入进料口的大小350 克
-
胡萝卜 去皮切段,可以横向放入进料口的大小150 克
-
水800 克
-
鸡蛋 (63-73克)2 颗
-
低筋面粉50 克
-
盐 约2-3克½ 茶匙
-
油适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
148.2 mg
Protein
2.1 g
Kalorie
356.3 kJ /
85.3 kcal
Tuk
1.7 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
16.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 recepty/-ů
Čína
Čína