Zařízení & příslušenství
Fougasse
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
12 portioner
Suroviny
-
olivolja för smörjning
-
15 g färsk jäst, smuladtorrjäst1 ½ tesked
-
vetemjöl special500 g
-
olivolja20 g
-
vatten340 g
-
havssalt2 teskedar
-
vetemjöl special för mjölning
-
vatten för stänkning1 matsked
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5.3 g
Kalorie
650 kJ /
155 kcal
Tuk
2.4 g
Sacharidy
28.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bröd från hela världen
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Hot Cross Buns - Korsbullar
Žádné hodnocení
Mjölkbröd
2hod. 20min.
Bikarbonatbröd
45min.
Focaccia
Žádné hodnocení
Fullkornslimpa
Žádné hodnocení
Tunnbröd
Žádné hodnocení
Små ciabatta
Žádné hodnocení
Hamburgerbröd fullkorn
Žádné hodnocení
Kronärtskocka med Alfredosås
Žádné hodnocení
Focaccia med Potatis & Rosmarin
2hod. 35min.
Tysk Limpa
Žádné hodnocení
Yoghurtbröd
2hod.