Zařízení & příslušenství
Irländsk Stout- och Valnötsbröd
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
14 skivor
Suroviny
-
vegetabilisk olja för smörjning
-
irländsk stout110 g
-
vatten125 g
-
melass½ matsked
-
vetemjöl special400 g
-
havssalt1 tesked
-
10 g färsk jästtorrjäst1 tesked
-
valnöt, skalad, halverad50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 skiva
Protein
4.3 g
Kalorie
500 kJ /
120 kcal
Tuk
3.2 g
Sacharidy
18.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bröd från hela världen
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Hot Cross Buns - Korsbullar
Žádné hodnocení
Mjölkbröd
2hod. 20min.
Bikarbonatbröd
45min.
Focaccia
Žádné hodnocení
Fullkornslimpa
Žádné hodnocení
Tunnbröd
Žádné hodnocení
Små ciabatta
Žádné hodnocení
Hamburgerbröd fullkorn
Žádné hodnocení
Kronärtskocka med Alfredosås
Žádné hodnocení
Focaccia med Potatis & Rosmarin
2hod. 35min.
Tysk Limpa
Žádné hodnocení
Yoghurtbröd
2hod.