Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 215 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 200 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten
- 130 g suiker
- 3 eieren
- 100 g pecannoten plus extra voor de garnering
- 25 g hazelnoten
- 100 g pure chocolade in stukken
- 1 tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- poedersuiker om te bestuiven
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 4575.2 kJ / 1093.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 90.1 g
- Tuk
- 77 g
- Nasycený tuk
- 34.9 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 190.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Sacher taart
3 Std.
Vegan mini cheesecakes
4h 30 min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Žádné hodnocení
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Taartje met chocolade-praliné
Žádné hodnocení
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Žádné hodnocení
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Gestoomde citroencake
2h 20min
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min