Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 215 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 200 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten
- 130 g suiker
- 3 eieren
- 100 g pecannoten plus extra voor de garnering
- 25 g hazelnoten
- 100 g pure chocolade in stukken
- 1 tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- poedersuiker om te bestuiven
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 4575.2 kJ / 1093.5 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 90.1 g
- Tuk
- 77 g
- Nasycený tuk
- 34.9 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 190.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolade toffee cake
2 Std.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Žádné hodnocení
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Dille en feta flatbread
1h 20 min
Baba met rum
Žádné hodnocení
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min