Gyömbér sangria puncs

Gyömbér sangria puncs

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 5min.
10 adag

Suroviny

  • vermut, száraz
    400 g
  • ánizslikőr pl. Pernod® vagy Black Sambuca®
    1 ek
  • mazsola szem
    100 g
  • narancs csak héj, fehér részek nélkül, plusz további szeletek díszítésre
    2
  • kardamom hüvely zúzott
    5
  • egész szegfűszeg
    6
  • gyömbér, friss gyökér hámozva és vékonyra szeletelve
    2 ½ cm
  • fahéj rúd
    2
  • nyers nádcukor
    200 g
  • vörösbor hűtve
    1000 g
  • sötét rum
    100 g
  • gyömbérsör hűtve
    370 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 adag

Protein 0.8 g
Kalorie 604 kJ / 144 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše