Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tk hardal tohumu, kahverengi
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 2 tk tane karabiber, siyah
- ½ - 1 tk kırmızı pul biber (volitelně)
- 2 dal taze ot karışımı, sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye) (volitelně)
- 3 - 4 turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş
- 230 g su
- 230 g elma sirkesi
- 3 tk tuz
- 1 ½ yk şeker (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kavanoz
- Kalorie
- 565.8 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 3510.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lokma
4 Std. 35 Min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20min
Köpüklü Lavantalı Limonata
1 Std. 10 Min
Papatyalı Limonata
15min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Keine Bewertungen
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 Min
Rezeneli ve Armutlu İçecek
10min
Turplu krem peynir
10min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Keine Bewertungen
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1 Std. 5 Min