Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 20min.
8 portions

Suroviny

Pink Sorbet
  • sugar
    150 g
  • frozen strawberries hulled
    500 g
  • ripe banana cut into pieces
    75 g
  • lemon juice
    2 tsp
Pineapple Carpaccio
  • pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
    1
  • mint leave, fresh (volitelně) to garnish
    basil leaf, fresh, to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 3 mg
Protein 1 g
Kalorie 757 kJ / 181 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše