
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 125 g water bij kamertemperatuur
- 80 g lichte room (ong. 18% vet) halve room, bij kamertemperatuur
- 50 g suiker
- 30 g boter bij kamertemperatuur
- 1 ½ el gedroogde gist
- ½ tl zout
- 1 eierdooier
- 415 g bloem
Vulling
- 25 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) bij kamertemperatuur
- 75 g bruine suiker
- 75 g kristalsuiker
- 1 ½ el kaneel, gemalen
Glazuur
- 30 g boter bij kamertemperatuur
- 140 g poedersuiker
- 60 g roomkaas bij kamertemperatuur
- ½ tl vanille-extract, natuurlijk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 315 kcal / 1323 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 55 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Concord druivenparels met champagne
Brak ocen
Vegan pudding
15 min
Virgin citroen en tijm cocktail
45 min
Avocadosap met dadels
5 min
Batbout met kaas
30 min
Harira
7 godz.
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Brak ocen
Veggie regenboog pizza
Brak ocen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 godz. 35 min
Gezouten-Karamelijs
14 godz.
Minipizza’s
1 godz. 20 min
Kleverige toffeepuddings
Brak ocen