Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 125 g water, bij kamertemperatuur
- 80 g lichte room (ong. 18% vet), halve room, bij kamertemperatuur
- 50 g suiker
- 30 g boter, bij kamertemperatuur
- 1 ½ el gedroogde gist
- ½ tl zout
- 1 eierdooier
- 415 g bloem
Vulling
- 25 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) bij kamertemperatuur
- 75 g bruine suiker
- 75 g kristalsuiker
- 1 ½ el kaneel, gemalen
Glazuur
- 30 g boter, bij kamertemperatuur
- 140 g poedersuiker
- 60 g roomkaas, bij kamertemperatuur
- ½ tl vanille-extract, natuurlijk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1323 kJ / 315 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Pizza met fruit en yoghurt
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 min
Avocadosap met dadels
5min
Muntthee
25min
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Snel brood
1h 15min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Chocolade babka
3 Std.
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Koken van bulgur
35 min