Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 125 g water, bij kamertemperatuur
- 80 g lichte room (ong. 18% vet), halve room, bij kamertemperatuur
- 50 g suiker
- 30 g boter, bij kamertemperatuur
- 1 ½ el gedroogde gist
- ½ tl zout
- 1 eierdooier
- 415 g bloem
Vulling
- 25 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) bij kamertemperatuur
- 75 g bruine suiker
- 75 g kristalsuiker
- 1 ½ el kaneel, gemalen
Glazuur
- 30 g boter, bij kamertemperatuur
- 140 g poedersuiker
- 60 g roomkaas, bij kamertemperatuur
- ½ tl vanille-extract, natuurlijk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1323 kJ / 315 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Muntthee
25min
Harira
7h
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Geflambeerde uientaart
Žádné hodnocení
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
Drie kaas pides
1h 40min
Bananenbrood
Žádné hodnocení
Drie soorten melk cake
Žádné hodnocení
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Harde pistachekoekjes
45 Min
Poedersuiker
5min