Mont Blanc Cake
TM6 TM5

Mont Blanc Cake

( Žádné hodnocení )

Suroviny

manisan kastanye

  • 5 g brendi (volitelně)
  • 85 g air
  • 60 g gula kastor
  • 15 kacang kastanye

kue

  • 4 putih telur
  • 1 sdt sari lemon
  • 40 g gula halus
  • 4 kuning telur
  • 40 g minyak sayur
  • 40 g susu sapi
  • ½ sdt ekstrak vanila alami
  • 2 jumput garam
  • 50 g tepung terigu protein rendah

Chestnut Ricotta

  • 120 g keju ricota
    nebo 120 g keju mascarpone
  • 70 g kacang kastanye
  • 20 g gula halus
  • 25 g whipping cream

krim kocok kastanye

  • 270 g kacang kastanye
  • 320 g whipping cream
  • 40 g gula halus

Penyusunan

  • gula halus untuk taburan

Nutriční hodnoty
na 1 potongan
Kalorie
450.9 kcal / 1880.7 kJ
Protein
7.8 g
Tuk
19.3 g
Sacharidy
64.8 g
Vláknina
4.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše