Zařízení & příslušenství
Mont Blanc Cake
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 55min.
9 potongan
Suroviny
manisan kastanye
-
brendi (volitelně)5 g
-
air85 g
-
gula kastor60 g
-
kacang kastanye15
kue
-
putih telur4
-
sari lemon1 sdt
-
gula halus40 g
-
kuning telur4
-
minyak sayur40 g
-
susu sapi40 g
-
ekstrak vanila alami½ sdt
-
garam2 jumput
-
tepung terigu protein rendah50 g
Chestnut Ricotta
-
120 g keju mascarponekeju ricota120 g
-
kacang kastanye70 g
-
gula halus20 g
-
whipping cream25 g
krim kocok kastanye
-
kacang kastanye270 g
-
whipping cream320 g
-
gula halus40 g
Penyusunan
-
gula halus untuk taburan
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 potongan
Protein
7.8 g
Kalorie
1880.7 kJ /
450.9 kcal
Tuk
19.3 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
64.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Valentine Baking
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Biskut Arab
Nessuna valutazione
Cookies Spekulas
3h
Cookies Amaretto
30min
Christmas Upside Down Cake
1h 10min
Simnel Cake
Nessuna valutazione
Soes Krim Paskah
1h 15min
Two Color Butter Cake
1h 25min
Mixed Berry Charlotte
Nessuna valutazione
Lemon Meringue Cake
Nessuna valutazione
Apple Custard Tart
Nessuna valutazione
Macaron
Nessuna valutazione
Mirror Glazed Chocolate Cake
Nessuna valutazione