Zařízení & příslušenství
Vitlök- och kalkongryta
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 portioner
Suroviny
-
färsk persilja skuren i bitar (5 cm)2 kvistar
-
vitlöksklyftor4
-
lök i kvartar100 g
-
olivolja50 g
-
vetemjöl20 g
-
vatten350 g
-
blandade grönsaker (t.ex. morötter, rotselleri, kålrot, se tips), skivade (2 cm)500 g
-
färsk rosmarinfärsk timjan2 kvistar
-
2 teskedar grönsaksbuljongpastagrönsaksbuljongtärning (för 0,5 l) smulad2
-
salt plus extra efter smak¼ tesked
-
svartpeppar, malen plus extra efter smak½ tesked
-
kalkonbröst, skinnfria (se tips), skuren i bitar (3 cm)300 g
-
potatis oskalad, skuren i bitar (2 cm)200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1655 mg
Protein
22 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
6.3 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hållbart & Gott!
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Žádné hodnocení
Beef Wellington med rödvinssås
Žádné hodnocení
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Žádné hodnocení
Kyckling Katsu Curry med ris
Žádné hodnocení
Tacos
25min.
Satay pad thai med kyckling
Žádné hodnocení
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Žádné hodnocení
Kycklinggyros med tzatziki
30min.
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1hod. 45min.
Cevapcici med tzatziki
Žádné hodnocení
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Žádné hodnocení
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2hod. 45min.