![Portocale în sirop de cuișoare Portocale în sirop de cuișoare](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/21b41b4d-b18c-4625-a062-06af6d985bde/Derivates/16156009-6670-4451-9fe5-c493cd344eeb.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g zahăr
- 250 g apă
- 120 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- 8 - 10 cuișoare
- 400 - 450 g portocale, preferabil organice, feliate (3-5 mm grosime)
- Nutriční hodnoty
- na 300 grame
- Kalorie
- 1455 kJ / 348 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 90 g
- Tuk
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 4.5 mg
Alternativní recepty
Mojito de căpșune cu sirop de ghimbir și mentă
1 Std.
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Žádné hodnocení
Sparanghel cu sos Romesco
30min
Ravioli Wonton, cu brânză de capră și sos Pistou
Žádné hodnocení
Grog fierbinte cu scorțișoară
Žádné hodnocení
Martini cald cu caramel și mirodenii
Žádné hodnocení
Mini ardei umpluți cu ricotta preparată în casă
1 Std.
Somon teriyaki sous-vide
Žádné hodnocení
Plăcințele cu carne de porc
2 Std. 20 Min
Chebureci ucraineni
Žádné hodnocení
Cocktail caipiroska cu căpșune
10 min
Fond de vită (din carne și oase)
Žádné hodnocení