Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dacquoise-lag
- 170 g sukker, hvid
- 20 g hvedemel
- 90 g mandelmel (se tip)
- 100 g æggehvider, fra ca. 3 store æg
Crème pâtissière
- 1 vaniljestang, kun kornene heraf
- 3 æggeblommer, fra store æg
- 250 g mælk
- 30 g majsmel
- 70 g sukker, hvid
- 250 g fløde, cirka 48 %, koldt
- 500 g hindbær, små
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1790 kJ / 428 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 25 g