Zařízení & příslušenství
Hindbær-dacquoise
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
8 portioner
Suroviny
Dacquoise-lag
-
sukker, hvid170 g
-
hvedemel20 g
-
mandelmel (se tip)90 g
-
æggehvider fra ca. 3 store æg100 g
Crème pâtissière
-
vaniljestang kun kornene heraf1
-
æggeblommer fra store æg3
-
mælk250 g
-
majsmel30 g
-
sukker, hvid70 g
-
fløde, cirka 48 % koldt250 g
-
hindbær små500 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
8 g
Kalorie
1790 kJ /
428 kcal
Tuk
25 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sommerbær
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Brownies
50min.
Lagkagebund
1hod. 50min.
Kaffesmåkager
Žádné hodnocení
Tiramisusmåkager
Žádné hodnocení
Æble-ingefærfigurer
Žádné hodnocení
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4hod.
Tiramisukage
Žádné hodnocení
Hyldeblomstkage med lime
Žádné hodnocení
Tærte med makroner og bær
Žádné hodnocení
Birkes-bærkage
Žádné hodnocení
Blåbærsnegle
Žádné hodnocení
Brombærtærte
Žádné hodnocení