Kage med nektarin, jordbær og polenta

Kage med nektarin, jordbær og polenta

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
8 portioner

Suroviny

  • smør i tern, plus ekstra til smøring
    125 g
  • lys rørsukker
    250 g
  • græsk yoghurt
    60 g
  • citron kun skal og 30 g juice
    1
  • havsalt
    ½ tsk
  • bagepulver
    1 tsk
  • mandelmel
    200 g
  • polentamel
    200 g
  • æg, medium
    3
  • jordbær afskallet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret
    100 g
  • nektarin udstenet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret
    100 g
  • creme fraiche 38 % til servering
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 portion

Protein 11.8 g
Kalorie 2605 kJ / 623 kcal
Tuk 38.8 g
Sacharidy 56.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše