Zařízení & příslušenství
Kage med nektarin, jordbær og polenta
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
8 portioner
Suroviny
-
smør i tern, plus ekstra til smøring125 g
-
lys rørsukker250 g
-
græsk yoghurt60 g
-
citron kun skal og 30 g juice1
-
havsalt½ tsk
-
bagepulver1 tsk
-
mandelmel200 g
-
polentamel200 g
-
æg, medium3
-
jordbær afskallet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret100 g
-
nektarin udstenet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret100 g
-
creme fraiche 38 % til servering150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 portion
Protein
11.8 g
Kalorie
2605 kJ /
623 kcal
Tuk
38.8 g
Sacharidy
56.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ferskner og nektariner
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cookies med chokoladestykker
50min.
Brownies
50min.
Lagkagebund
1hod. 50min.
Kaffesmåkager
Žádné hodnocení
Tiramisusmåkager
Žádné hodnocení
Æble-ingefærfigurer
Žádné hodnocení
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4hod.
Tiramisukage
Žádné hodnocení
Hyldeblomstkage med lime
Žádné hodnocení
Tærte med makroner og bær
Žádné hodnocení
Birkes-bærkage
Žádné hodnocení
Blåbærsnegle
Žádné hodnocení