Kage med nektarin, jordbær og polenta
TM6 TM5 TM31

Kage med nektarin, jordbær og polenta

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 125 g smør i tern, plus ekstra til smøring
  • 250 g lys rørsukker
  • 60 g græsk yoghurt
  • 1 citron kun skal og 30 g juice
  • ½ tsk havsalt
  • 1 tsk bagepulver
  • 200 g mandelmel
  • 200 g polentamel
  • 3 æg, medium
  • 100 g jordbær afskallet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret
  • 100 g nektarin udstenet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret
  • 150 g creme fraiche 38 % til servering

Nutriční hodnoty
na 8 portion
Kalorie
623 kcal / 2605 kJ
Protein
11.8 g
Tuk
38.8 g
Sacharidy
56.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše