Kanelsnegle med tranebær og rosiner

Kanelsnegle med tranebær og rosiner

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 14hod. 25min.
24 stykker

Suroviny

Dej
  • tranebær, tørrede groft hakket
    100 g
  • rosiner groft hakket
    250 g
  • appelsiner fintrevet skal og saft
    2
  • orangelikør (volitelně)
    40 g
  • citron kun tynde afskalninger af huden
    1
  • sukker
    100 g
  • mælk plus ekstra til pensling
    250 g
  • tørgær
    2 tsk
  • æg, medium
    1
  • havsalt
    1 ½ tsk
  • kanel, stødt
    2 tsk
  • brunkagekrydderi
    1 tsk
  • muskatnød, stødt
    2 knivspidser
  • smør i tern, plus ekstra til smøring
    60 g
  • bagehvedemel
    500 g
  • kanel, stødt
    3 spsk
  • smør blødt
    130 g
  • flormelis
    150 g
  • vand
    1 ½ spsk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stykke

Protein 4 g
Kalorie 981 kJ / 235 kcal
Tuk 7.4 g
Sacharidy 37.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše