Rabarbermarcipan i skiver
TM6 TM5 TM31

Rabarbermarcipan i skiver

1.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 150 g mandler, med skind skrællet eller uskrællet efter ønske
  • 200 g marzipan skåret i stykker
  • 250 g smør blødt
  • 200 g sukker, hvid
  • 4 æg, store
  • 300 g hvedemel
  • 50 g majsmel
  • 50 g mælk
  • 1 ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 400 g rabarber skrællede, skåret i stykker (2 cm)

Nutriční hodnoty
na 1 stykke
Kalorie
248 kcal / 1036 kJ
Protein
5 g
Tuk
16 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše