Rabarbermarcipan i skiver

Rabarbermarcipan i skiver

3.0 2 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
25 stykker

Suroviny

  • mandler, med skind skrællet eller uskrællet efter ønske
    150 g
  • marzipan skåret i stykker
    200 g
  • smør blødt
    250 g
  • sukker, hvid
    200 g
  • æg, store
    4
  • hvedemel
    300 g
  • majsmel
    50 g
  • mælk
    50 g
  • bagepulver
    1 ½ tsk
  • salt
    ½ tsk
  • rabarber skrællede, skåret i stykker (2 cm)
    400 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stykke

Protein 5 g
Kalorie 1036 kJ / 248 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše