
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 240 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 400 g Weissmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 140 g Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum (ca. 20 g), Blättchen abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
300
g Mozzarella (Block), längs halbiert, in 32
Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 394.2 kcal / 1649.1 kJ
- Protein
- 17.2 g
- Tuk
- 14.6 g
- Sacharidy
- 50.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Sodík
- 718.3 mg
Alternativní recepty
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM6)
10min
Süsser Grittibänz
2hod. 15min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35min
Risotto Cinque P
30min
Schinkengipfeli
35min
Ofen-Käseschnitte
35min
Baumnuss Brownies
50min
Zucchini-Schokoladen-Cake
1hod. 25min
Lauch-Käsewähe
1hod. 5min
Überbackenes Ruchbrot mediterrane Art
35min
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5min
Berner Zopf
1hod. 45min