Zupfbrot Margherita
TM6 TM5

Zupfbrot Margherita

4.7 (55 hodnocení)

Suroviny

Teig

  • 240 g Wasser
  • ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
  • 400 g Weissmehl und etwas mehr zum Bemehlen
  • 20 g Olivenöl
  • 1 ½ TL Salz

Füllung

  • 1 Knoblauchzehe
  • 140 g Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
  • 1 Bund Basilikum (ca. 20 g), Blättchen abgezupft
  • 20 g Olivenöl
  • 4 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
  • 300 g Mozzarella (Block), längs halbiert, in 32
    Scheiben

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1649.1 kJ / 394.2 kcal
Protein
17.2 g
Sacharidy
50.1 g
Tuk
14.6 g
Nasycený tuk
5.8 g
Vláknina
4.3 g
Sodík
718.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty