Zupfbrot Margherita

Zupfbrot Margherita

4.6 82 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
8 Portionen

Suroviny

Teig
  • Wasser
    240 g
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Weissmehl und etwas mehr zum Bemehlen
    400 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Salz
    1 ½ TL
Füllung
  • Knoblauchzehe
    1
  • Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
    140 g
  • Basilikum (ca. 20 g), Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • Olivenöl
    20 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    4 Prisen
  • Mozzarella (Block), längs halbiert, in 32
    Scheiben
    300 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 718.3 mg
Protein 17.2 g
Kalorie 1649.1 kJ / 394.2 kcal
Tuk 14.6 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 50.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...