Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g herbatników pełnoziarnistych, pokrojonych na kawałki
nebo 100 g herbatników, pokrojonych na kawałki - 250 g wody
- 1 opakowanie galaretki w proszku, niebieskiej, słodzonej, np. borówkowej (ok. 75 g)
- 250 g śmietany, 36% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- 170 g jogurtu greckiego, schłodzonego
- żelki w kształcie ryb, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1614 kJ / 385.8 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 193.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasto „ser” na prima aprilis
5 Std. 15 Min
Tęczowy deser z galaretek
3 godz. 45 min
Deser Czarny Las w szklankach
45min
Cytrynowe ciasteczka z wiosennym wzorkiem
1h
Limonkowe serniczki na zimno z sosem malinowym
1h 40min
Biało-czerwony deser
7h
Babeczki leśny mech
2h 50 min
Deser à la Kinder Country® w słoiczku
40min
Serniczki Oreo®
3h 30min
Halloweenowe kapelusze czarownic
4h 45min
Zajączki z kremu cytrynowego
40min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2 Std. 20 Min