Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze, sadece yaprakları
- 60 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un, serpmek için ekstra un
- 300 g su, ılık
- 40 g taze maya, ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Nutriční hodnoty
- na 1 adet
- Kalorie
- 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
- Protein
- 80.1 g
- Sacharidy
- 484.8 g
- Tuk
- 107.9 g
- Nasycený tuk
- 36.2 g
- Vláknina
- 28.7 g
- Sodík
- 5874 mg
Alternativní recepty
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20min
Patlıcanlı Börek
1 Std. 10 Min
Bitter Çikolata ve Fındıklı Kek
1h 30min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Portakallı Lokum
26 Std. 50 Min
Taze Soğanlı Tart
35 min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2h
Kurutulmuş Domates ve Fesleğenli Ekmek
1h 50min
Tavuk Nugget
30min
Cantık
50 Min