Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Otlu Tereyağı
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g fesleğen, taze, sadece yaprakları
- 60 g tereyağı, yumuşak, parçalara bölünmüş
- ½ tk tuz
Hamur
- 600 g un, serpmek için ekstra un
- 300 g su, ılık
- 40 g taze maya, ufalanmış
- ½ tk şeker
- 1 ½ tk tuz
- 50 g ayçiçek yağı
- tereyağı, kalıbı yağlamak için
- Nutriční hodnoty
- na 1 adet
- Kalorie
- 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
- Protein
- 80.1 g
- Sacharidy
- 484.8 g
- Tuk
- 107.9 g
- Nasycený tuk
- 36.2 g
- Vláknina
- 28.7 g
- Sodík
- 5874 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peynirli İngiliz Çöreği “Scone”
20 min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 godz.
Hardallı Patates Salatası
1h
Tavuk Nugget
30 min
Sıcak Elma Çayı
30 min
Limonlu Kek
2h 30 min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Havuçlu Brokolili Salata
5 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min