Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek

4.8 71 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
1 adet

Suroviny

Otlu Tereyağı
  • diş sarımsak
    1
  • soğan ikiye bölünmüş
    70 g
  • maydanoz yaprağı, taze
    10 g
  • fesleğen, taze sadece yaprakları
    10 g
  • tereyağı yumuşak, parçalara bölünmüş
    60 g
  • tuz
    ½ tk
Hamur
  • un serpmek için ekstra un
    600 g
  • su ılık
    300 g
  • taze maya ufalanmış
    40 g
    13 - 14 g instant kuru hamur mayası
  • şeker
    ½ tk
  • tuz
    1 ½ tk
  • ayçiçek yağı
    50 g
  • tereyağı kalıbı yağlamak için

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 adet

Sodík 5874 mg
Protein 80.1 g
Kalorie 13525.6 kJ / 3232.7 kcal
Tuk 107.9 g
Vláknina 28.7 g
Nasycený tuk 36.2 g
Sacharidy 484.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...