Kompatibilní verze
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g rauwe amandelen
- 110 g suiker
- 200 g glutenvrij witte bloem
- ½ tl bakpoeder
- ½ tl zout
- 1 tl gemalen kaneel
-
1
citroen, bij voorkeur biologisch,
alleen schil - 2 ei
- 170 g slagroom (ong. 48% vet)
- 125 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), koud, in stukken gesneden (1 cm) plus extra voor het invetten
- 400 g water
- 400 g pompoen, in kleine stukjes gesneden (0,5 cm - 1 cm)
- 1 el maïszetmeel
- 100 g rietsuiker
- 1 tl vanille-extract, natuurlijk
- ½ tl gedroogde gemalen gember
- 2 snuifjes gemalen kruidnagel
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 30 g witte chocolade, gesmolten (optioneel)
- 30 g noten, volle, gemengd, gekarameliseerd (optioneel)
- 30 g room, elk type (van koemelk), opgeklopt (optioneel)
- Nutriční hodnoty
- na 16 porties
- Kalorie
- 16649.2 kJ / 3979.3 kcal
- Protein
- 59.6 g
- Sacharidy
- 434.6 g
- Tuk
- 242 g
- Nasycený tuk
- 123.6 g
- Vláknina
- 34 g
- Sodík
- 2208.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Žádné hodnocení
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Cashew cheddarkaas
Žádné hodnocení
Tempé
48h
Batbout met kaas
30 min
Pizza Margherita
2h 10min
Pierogi met vlees
1 Std.