Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
TM6 TM5 TM31

Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur

(Žádné hodnocení)

Suroviny

Chocoladebonentaart

  • 120 g boter in blokjes gesneden, plus extra voor het invetten
  • 400 g kidneybonen, uit blik, licht gespoeld en uitgelekt
  • 1 el water
    nebo 1 el gezette koffie
  • 5 eieren, medium (53-63 g)
  • 1 el vanillepasta
  • 180 g kokosbloesemsuiker
  • 70 g cacaopoeder, ongezoet
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl bicarbonaat van sodium
  • ½ tl zeezout

Kokosnoot botercrème glazuur

  • 200 g kokosbloesemsuiker
  • 20 g volle melk
  • 80 g boter, zacht
  • 1 tl vanillepasta
  • 1 ½ el cacaopoeder, ongezoet

Nutriční hodnoty
na 1 sneetje
Kalorie
1356 kJ / 322 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
37 g
Tuk
17 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty