Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocoladebonentaart
- 120 g boter in blokjes gesneden, plus extra voor het invetten
- 400 g kidneybonen, uit blik, licht gespoeld en uitgelekt
-
1
el water
nebo 1 el gezette koffie - 5 eieren, medium (53-63 g)
- 1 el vanillepasta
- 180 g kokosbloesemsuiker
- 70 g cacaopoeder, ongezoet
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- ½ tl zeezout
Kokosnoot botercrème glazuur
- 200 g kokosbloesemsuiker
- 20 g volle melk
- 80 g boter, zacht
- 1 tl vanillepasta
- 1 ½ el cacaopoeder, ongezoet
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1356 kJ / 322 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30min
Harira
7h
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Roggebroodjes
Keine Bewertungen