Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g armut (çekirdeği alınmış, parçalara bölünmüş)
- 55 g beyaz soğan (dörde bölünmüş) (volitelně)
- 140 g zeytinyağı
- 55 g limon suyu
- 15 g bal
- ½ tk kurutulmuş zencefil tozu
- ¼ tk tuz
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 6181.5 kJ / 1477.4 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 53.9 g
- Tuk
- 142 g
- Nasycený tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 590.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Çırpılmış Yumurta
10 min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Žádné hodnocení
Taze Soğanlı Tart
35 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Žádné hodnocení
Marine Edilmiş Biberler
55min
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1h 30min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Ekşili Köfte
1h 15 min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min