Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 200 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g brokoli çiçeklerine ayrılmış ve kalan sap kısımları dilimlenmiş (5 mm)
- 150 g elma, çekirdeksiz, dörde bölünmüş
- 30 g ay çekirdeği içi
- 25 g zeytinyağı
- 20 g limon suyu
- 1 tk tuz
-
1 ½
tk Dijon hardalı
nebo 1 ½ tk hardal - 1 tk bal
- ¼ tk karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 501 kJ / 119.7 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 13.2 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 363.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peynirli Omlet
15min
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
30min
25 Saniye Keki
50min
Zencefilli Salata Sosu
10min
Kırmızı Pancarlı Rus Salatası
1h 10min
Elmalı Sıcak Çay
40min
Domatesli ve Biberli Makarna
30min
Zencefil ve Portakallı Bitki Çayı
15min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 Std. 35 Min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20min
Havuçlu Pancar Salatası
10min
Çikolata ve Portakallı Kek
1h 20min