Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 590 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 550 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 10 g de sal
- 30 g de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 702 kJ / 167 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 33.6 g
- Tuk
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 326.1 mg
Alternativní recepty
Croqueta de patata con espinacas y beicon
1 Std. 15 Min
Masa de pan básica
1 Std.
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Brioche rápido
1h 50 min
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Panecillos de agua
2 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan de agua
3h
Panecillos artesanos
1 Std. 30 Min