Zařízení & příslušenství
菠萝苹果酸辣酱
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 罐(果酱瓶)
Suroviny
-
青苹果 ,去皮,去核,一切四块2 个
-
水 ,足以覆盖苹果
-
新鲜黄梨 ,去皮,去核,切成块(3公分x 3公分)350 克
-
辣椒干 ,去籽,浸泡于热水中,适量调味12 条
-
新鲜姜15 克
-
蒜瓣2 个
-
醋100 克
-
糖250 克
-
盐20 克
-
肉桂粉½ 茶匙
-
姜糖 ,切片30 克
-
金葡萄干70 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 罐(果酱瓶)
Sodík
3924 mg
Protein
8 g
Kalorie
3983 kJ /
952 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
13 g
Sacharidy
242 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
万灯节印式风味
16 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní