Sorbet Kefir Mangga
TM6

Sorbet Kefir Mangga

5.0 ( 3 hodnocení )

Suroviny

Susu Kefir

  • 25 g bibit kefir (grain)
  • air untuk merendam dan membilas
  • 500 g susu pasteurisasi tawar (lihat tips)

Sorbet Mangga

  • 120 g gula pasir
  • 800 g mangga matang harum manis, potong dadu (2 cm), dibekukan semalaman

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
226 kcal / 945 kJ
Protein
8 g
Tuk
10 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
5 g
Sodík
263 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše