Sorbet Kefir Mangga

Sorbet Kefir Mangga

5.0 3 rating
Příprava 10min.
Celkový 48hod.
10 porsi

Suroviny

Susu Kefir
  • bibit kefir (grain)
    25 g
  • air untuk merendam dan membilas
  • susu pasteurisasi tawar (lihat tips)
    500 g
Sorbet Mangga
  • gula pasir
    120 g
  • mangga matang harum manis, potong dadu (2 cm), dibekukan semalaman
    800 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 263 mg
Protein 8 g
Kalorie 945 kJ / 226 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše