Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 120 g Dinkelmehl Type 630
- 150 g Wasser
- 1 g frische Hefe, erbsengroß
Brotteig und Fertigstellung
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen und Benetzen
- 10 - 12 g Salz
- 5 - 6 g frische Hefe, zerbröselt
- 5 g Zucker (volitelně)
-
75
g Bergkäse, in Stücken
nebo 75 g Gouda, in Stücken -
75
g Cheddar, in Stücken
nebo 75 g Emmentaler, in Stücken - 80 g Schinkenspeck, gewürfelt (5 mm)
- Wasser zum Benetzen
- 250 g Schmand zum Servieren
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, zum Servieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 580 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fixe Feierabendstulle
30 min
Hasselback-Kartoffeln mit Blauschimmelkäse-Creme
1 Std. 20 Min
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20min
Tomaten-Kräuter-Marinade
10min
Kirschtaschen
1h
Cheeseburger-Wraps
35min
Blaubeer-Vanille-Schnecken
3h
Tortilla-Buns
2h 30min
Fußballbrot mit Paprikadip
2h 30min
Flammkuchen-Brezeln
50min
Apfel-Gugelhupf
2h 30min
Grillbrote
1h 40min