
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 120 g Dinkelmehl Type 630
- 150 g Wasser
- 1 g frische Hefe erbsengroß
Brotteig und Fertigstellung
- 500 g Weizenmehl Type 550
- 250 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen und Benetzen
- 10 - 12 g Salz
- 5 - 6 g frische Hefe zerbröselt
- 5 g Zucker (volitelně)
-
75
g Bergkäse in Stücken
nebo 75 g Gouda in Stücken -
75
g Cheddar in Stücken
nebo 75 g Emmentaler in Stücken - 80 g Schinkenspeck, gewürfelt (5 mm)
- Wasser zum Benetzen
- 250 g Schmand zum Servieren
- 1 Bund Schnittlauch in feinen Röllchen, zum Servieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 317 kcal / 1328 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 580 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45 Min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35 Min
Cheeseburger-Wraps
35 Min
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Buddha Bowl mit Pulled Chicken
1 Std.
Mini-Tartelettes mit Mais, Hackfleisch und Süßkartoffel
3 Std. 10 Min
Rahmfladen mit Hähnchen, Spargel und Hollandaise
2 Std. 20 Min
Erdnuss-Salz-Schoko-Aufstrich
12 Std. 30 Min
Süßkartoffel-Feldsalat mit Sesam-Ziegen-Camembert
40 Min
Burritos mit Dinkel-Hähnchen-Füllung
30 Min
Ahornsirup-Senf-Kasseler
10 Std.
Gefüllte Ofenkartoffeln mit Sour-Cream-Dip
1 Std. 25 Min