Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g fermento de padeiro fresco
- 30 g leite
- 155 g açúcar
- 500 g farinha semi-integral, mais q.b. p/ polvilhar, mais
- 1 - 1 ½ c. chá de açúcar baunilhado
- 1 pitada de sal
- 220 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g queijo quark
- 3 gemas de ovo
- 100 g passas de uva
- 50 g amêndoa c/ pele
- 50 g avelã c/ pele
- 50 g noz em metades
- 50 g fruta cristalizada, em pedaços
- 1 c. sopa de rum (volitelně)
- 50 - 100 g açúcar em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 865.7 kJ / 206.9 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 34.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Essência de baunilha
168h
Tabule de cevada cor-de-rosa e pistácio
40 Min
Salada de cogumelos frescos -TM6
25 min
Pimento recheado com arroz e salsa
55min
Muffins de mirtilo e queijo vegan
1 Std. 20 Min
Bolachas de amendoim com chocolate
50min
Bolachas de quase tudo
50min
Bolo de laranja sem glúten
40 Min
Pão de banana e alfarroba
1 Std. 45 Min
Iogurte com manga e coco
10min
Bolachas de abóbora da Sena
1h 25 min
Bolachas de aveia
20 min