Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g fermento de padeiro fresco
- 30 g leite
- 155 g açúcar
- 500 g farinha semi-integral, mais q.b. p/ polvilhar, mais
- 1 - 1 ½ c. chá de açúcar baunilhado
- 1 pitada de sal
- 220 g manteiga à temperatura ambiente
- 200 g queijo quark
- 3 gemas de ovo
- 100 g passas de uva
- 50 g amêndoa c/ pele
- 50 g avelã c/ pele
- 50 g noz em metades
- 50 g fruta cristalizada, em pedaços
- 1 c. sopa de rum (volitelně)
- 50 - 100 g açúcar em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 865.7 kJ / 206.9 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 34.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão com risoto de funcho
25 min
Sopa de Queijo
Žádné hodnocení
Pão de manteiga e nozes sem glúten
1h 30min
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30 min
Arroz integral vegetariano
40 min
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1h 15 min
Empanadas vegan com recheio de cogumelos e pimento
1h 20 min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Arroz de cogumelos, curgete e manjericão
40 min
Bolo de banana e coco vegan
1h 20 min
Scones de laranja e framboesa
30 min