饺子皮

饺子皮

2.6 7 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
360 克

Suroviny

  • 面粉 额外准备些防粘用
    240 克
  • 125 克
  • 小苏打 约1茶匙
    2 - 3 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 克

Sodík 701.9 mg
Protein 6.9 g
Kalorie 1015.3 kJ / 242.7 kcal
Tuk 0.7 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 50.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...