Ragu på högrev

Ragu på högrev

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 25min.
6 portioner

Suroviny

  • olivolja
    30 g
  • vitlöksklyftor
    3
  • rödlök i fjärdedelar
    225 g
  • selleristjälk i bitar (ca 3 cm)
    100 g
  • morot i bitar (ca 3 cm)
    180 g
  • färsk timjan endast blad
    2 kvistar
  • färska salviablad endast blad
    2 kvistar
  • färsk rosmarin endast blad
    2 kvistar
  • torkade chiliflakes
    ¼ tsk
  • torkade lagerblad
    2
  • torrt rött vin
    250 g
  • högrev skuren i bitar (ca 2-3 cm)
    1000 g
  • grönsaksbuljongpasta (se tips)
    1 tsk
  • tomatpuré
    50 g
  • konserverade krossade tomater
    400 g
  • socker
    1 - 2 nypor
  • salt
    1 - 2 nypor
  • malen svartpeppar
    1 - 2 nypor
  • parmesanost hyvlad, för garnering

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 471.6 mg
Protein 39.6 g
Kalorie 1691.2 kJ / 402.7 kcal
Tuk 23.9 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše