
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riso per sushi
- 200 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 25 g di aceto di riso
- 1 cucchiaino di zucchero
Uramaki
- 8 fogli di alga nori
- 2 cucchiai di aceto di riso
- 300 g di filetti di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 150 g di avocado maturo la polpa a fette
- semi di sesamo nero q.b.
- salsa di soia a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 568 kcal / 2378 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 33.4 g
- Sacharidy
- 43.4 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 778.1 mg
Alternativní recepty
Marinata per pollo piccante
10 Min
Sushi Burrito
45 Min
Sushi burger
45 Min
Filetto sottovuoto con salsa al pepe, patate Dauphine e fagiolini
2 Std. 30 Min
Porchetta con pere e cipolle
12 Std.
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Frappè al cioccolato
10 Min
Milkshake alla vaniglia e torta alle noci pecan
1 Std.
Chicken tenders
4 Std. 30 Min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 Std.
Palline iperproteiche al tahin e al burro d'arachidi
1 Std.
Sushi donuts
50 Min