Uramaki di salmone

Uramaki di salmone

4.3 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Riso per sushi
  • 200 g di riso per sushi
  • 1200 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 25 g di aceto di riso
  • 1 cucchiaino zucchero
Uramaki
  • 8 fogli di alga nori
  • 2 cucchiai di aceto di riso
  • 300 g di filetti di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli)
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • 150 g di avocado maturo la polpa a fette
  • semi di sesamo nero q.b.
  • salsa di soia a piacere

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 778.1 mg
Protein 25 g
Kalorie 2378 kJ / 568 kcal
Tuk 33.4 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 43.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...