Zařízení & příslušenství
炸苹果卷配香草奶油汁
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 人份
Suroviny
-
香草豆荚1 支
-
牛奶500 克
-
蛋黄2 颗
-
玉米淀粉20 克
-
盐2 小撮
-
白砂糖60 克
-
面粉150 克
-
苹果酒,无糖140 克
-
葵花籽油15 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
苹果(任何品种) 一切四,去芯400 克
-
油炸用蔬菜油200 克
-
综合新鲜莓果50 克
-
糖粉5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 人份
Sodík
711.6 mg
Protein
50.5 g
Kalorie
14872.3 kJ /
3554.6 kcal
Tuk
250.9 g
Vláknina
15.1 g
Nasycený tuk
33.1 g
Sacharidy
285.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
螺旋果蔬造型器 基础入门
25 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
奶油冰棍
6hod. 45min.
老北京奶酪
2hod. 45min.
番薯糖水
40min.
酒酿水波蛋
25min.
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Žádné hodnocení
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Žádné hodnocení
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Žádné hodnocení
血橙配金巴利布丁
Žádné hodnocení
橙汁糖浆梨
Žádné hodnocení
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Žádné hodnocení
蒸巧克力馅饼
Žádné hodnocení
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Žádné hodnocení