Pandan chiffon kage

Pandan chiffon kage

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 15min.
12 portioner

Suroviny

Pandanjuice
  • pandanblad (se tip)
    100 g
  • kokosvand
    250 g
Kage
  • sukker, hvid
    220 g
  • æg adskilt
    7
  • vindruekerneolie (se tip)
    200 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • selvhævende mel
    280 g
  • majsmel
    20 g
  • cream of tartar
    1 knivspids
  • salt
    1 knivspids

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 252 mg
Protein 7 g
Kalorie 1483 kJ / 353 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 38 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše