
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hvid chokoladecreme
- 150 g hvid chokolade skåret i stykker
- 250 g fløde, min 30 % fedt
Hindbærfyld
- 300 g hindbær
- 30 g sukker
Crumble
- 80 g smør ved stuetemperatur, skåret i stykker
- 70 g rørsukker
- 80 g hvedemel
Choux-dej
- 250 g vand
- 90 g smør skåret i stykker
- 10 g sukker
- ½ tsk salt
- 150 g hvedemel
- 4 æg
Hvid chokoladecreme
- 250 g mascarpone afkølet, delt i stykker
Servering
- flormelis til drys (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 450 kcal / 1885 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 217 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
40min
Žádné hodnocení
4hod.
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení