Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g água
- 15 g açúcar demerara
- 10 g fermento biológico seco
- 500 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 10 g sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 399.7 kJ / 95.5 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 195.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza de cogumelos com queijos
27 Std.
Massa de pizza napoletana
24hod.
Pão de iogurte
1h 20min
Pão Challah
2hod. 30min
Pão integral com passas
1h 50min
Pão de Aveia e Sementes
1 Std. 45 Min
Pão de alho
2 Std.
Bolo formigueiro
55 Min
Trança recheada com coco
1 Std. 45 Min
Focaccia com cebola
2 Std.
Brioche
8h
Biscoitos amanteigados
50 Min