Crêpes et gaufres sans gluten

Crêpes et gaufres sans gluten

5.0 1 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 45min.
12 morceau

Suroviny

Farine tout usage sans gluten
  • 200 g quinoa blanc
  • 100 g de graines de chia
  • 200 g de fécule de maïs
  • 100 g d'arrow-root
Crêpes
  • 63 g de beurre non salé
  • 285 g de lait entier (voir Conseil)
  • 2 œufs de gros calibre
  • 30 g de sucre
  • 1 c. à soupe de poudre à pâte
  • 1 c. à thé de cosses de psyllium en poudre
  • 3 g de sel
  • 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
  • baies fraîches variées pour servir

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Sodík 214.7 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 553 kJ / 132.2 kcal
Tuk 6.4 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 3.1 g
Sacharidy 16.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...