Kirsebær og fersken brød

Kirsebær og fersken brød

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 55min.
10 portioner

Suroviny

  • smør blødgjort og skåret i stykker, plus ekstra til at smøre
    150 g
  • sukker, hvid
    150 g
  • æg
    2
  • hvedemel
    250 g
  • bagepulver
    2 tsk
  • yoghurt naturel
    200 g
  • havsalt
    2 knivspids
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    2 tsk
  • kirsebær, friske udhulet
    200 g
  • mandler, flager (valgfri)
    1 spsk
  • fersken sten fjernet og 1 i tynde skiver
    1
  • cremet abrikosmarmelade blødgjort til glasur

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 120 mg
Protein 5 g
Kalorie 1312 kJ / 314 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše