Glutenfri kage med æbler og dadler

Glutenfri kage med æbler og dadler

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
16 skiver

Suroviny

  • olivenolie til smøring
    1 spsk
  • ris, brune
    240 g
    240 g ris, hvide
  • udstenede dadler
    100 g
  • æbler i kvarte
    140 g
  • olivenolie plus ekstra til smøring
    60 g
  • bagepulver
    1 ½ tsk
  • natron
    1 tsk
  • psyllium husk
    1 spsk
  • salt
    ½ tsk
  • valnødder, uden skal
    80 g
  • æg
    4
  • vand
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skive

Sodík 202 mg
Protein 3 g
Kalorie 723 kJ / 172 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše