Glutenfri kage med æbler og dadler
TM6

Glutenfri kage med æbler og dadler

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 1 spsk olivenolie til smøring
  • 240 g ris, brune
    nebo 240 g ris, hvide
  • 100 g udstenede dadler
  • 140 g æbler i kvarte
  • 60 g olivenolie plus ekstra til smøring
  • 1 ½ tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1 spsk psyllium husk
  • ½ tsk salt
  • 80 g valnødder, uden skal
  • 4 æg
  • 100 g vand

Nutriční hodnoty
na 1 skive
Kalorie
172 kcal / 723 kJ
Protein
3 g
Tuk
8 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
202 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše